Website Wonder Webdesign

Webdesign


Wij kunnen uw volledige website-ontwerp verzorgen, en zelfs de hosting voor u regelen.

U kunt zelf kiezen welke componenten u in uw website geïntegreerd wilt hebben.  Wij kunnen u daar ook in adviseren. U kunt uw site ook later nog uitbreiden met extra functionaliteiten.  Deze modulaire aanpak zorgt ervoor dat u op flexibele wijze uw website-uitgaven kunt beheren.

Naast het initiële ontwerp zal er af een toe een software-gerelateerde update plaats moeten vinden.  U heeft hierbij de keuze om dit soort onderhoud door ons te laten verrichten in de vorm van een service-abonnement.  Wij kunnen dan ook eventuele compatibiliteitsproblemen voor u oplossen.
Responsive

Responsive Design

Tegenwoordig worden veel websites bekeken op een smartphone of tablet.  Dat vergt een hele andere lay-out dan het computerscherm. Veelvuldig in- en uit-zoomen is geen gebruiksvriendelijke optie. ‘Responsive design’ wil zeggen dat het ontwerp van de site zich moeiteloos en automatisch aanpast aan het soort apparaat waarop het getoond wordt.  De website detecteert dit zelf.  Zodoende weet u zeker dat de informatie op uw site altijd goed leesbaar is, zelfs op een klein scherm.  Gebruiksvriendelijkheid staat bij ons op de 1e plaats!

Sociale Media geïntegreerd

Social Media geïntegreerd

Bezoekers kunnen uw website ‘liken’ en delen via de verschillende soorten Social Media (Facebook, Twitter, Youtube, LinkedIn, etc.) en u daarmee aanbevelen aan vrienden, ook al bent u zelf nog niet zo actief op dit soort kanalen!  Dit komt uw vindbaarheid zeker ten goede!  Ook kunt u mensen uitnodigen u te volgen via de kanalen waarop u actief bent.  Een andere mogelijkheid is om een actie via Social Media terug te koppelen naar uw site.  U kunt ons inschakelen als partner bij het bedenken van social media campagnes en het opzetten van landingspagina’s.

Geoptimaliseerd voor Zoekmachines (SEO)

Geoptimaliseerd voor Zoekmachines (SEO)

In samenwerking met Protagonist bieden wij u een uitzonderlijk uitgebreide maandelijkse SEO analyse voor een voordelig tarief.  Met de ‘Protagonist SEO tool’ analyseren we uw website en uw vindbaarheid via Google en andere zoekmachines.  Hieruit volgen aanbevelingen voor verbetering, die wij voor een gunstig bedrag voor u kunnen implementeren.  De eerste rapportage is kosteloos en vrijblijvend (excl. aanpassingen).  In de daarop volgende maand-analyse kunt u zien tot welke verbeteringen de aanpassingen hebben geleidt.  Meer hierover leest u op de pagina over onze SEO-dienst.

Wordpress

WordPress CMS -> site is zelf bij te houden

Omdat we met WordPress werken, kunt u zelf uw site up-to-date houden.  We kunnen u leren hoe dat werkt.  Als u bij ons uw site laat ontwerpen, krijgt u alvast gratis toegang tot het cursus-gedeelte van onze site.  Daarin staan in begrijpelijke taal de beginselen van het Wordpres CMS beschreven.  Zo kunt u gemakkelijk zien hoe u zelf uw teksten en foto’s kunt aanpassen. Komt u er alleen niet helemaal uit, dan kunt u een les of korte cursus boeken.  Natuurlijk blijft er ook altijd de mogelijkheid deze aanpassingen, en zelfs het gehele content management, aan ons uit te besteden.