Opties & Prijzen


Bij ons kunt op op overzichtelijke wijze zelf uw pakket samenstellen.  Zodoende kunt u besparen op de werkzaamheden die u zelf kunt verrichten en de zaken die u op dit moment nog niet van belang acht voor uw website (u kunt later altijd nog functionaliteiten en diensten toevoegen).  U zult zien: voor een relatief laag bedrag heeft u al een prima website.

Onderstaand formulier geeft u alvast een schatting van de kosten.  De resultaten worden niet opgeslagen. Als u ons wilt inhuren, krijgt u namelijk een officiële offerte-op-maat. (Prijzen zijn exclusief 21%btw)

Wij geven korting aan Goede Doelen, Particulieren en ZZP-ers.  Onderaan het formulier kunt u de korting alvast verrekenen.

Het onderhoud aan uw site kunt u ook aan ons uitbesteden.  Het wordt dan in principe per kwartaal verricht en behelst o.a. het maken van een back-up en het verrichten van updates aan het Wordpess CMS, de gebruikte Plug-ins en het gebruikte Template. Een onderhoudsabonnement kost €45 per kwartaal (exclusief onoverkomelijke incompatibiliteits-issues.  In een dergelijk geval wordt er in overleg met u een andere plug-in of template gekozen. Wij zullen u nooit zonder overleg op kosten jagen.)

Een SEO abonnement kost €55 per maand (dat is inclusief een abonnement op de Protagonist SEO-tool à €29,95 per maand).  Het behelst een uitgebreide rapportage en een aantal suggesties.  De implementatie van deze suggesties wordt apart verrekend.

Als u naar aanleiding van deze calculatie een offerte-op-maat wilt laten uitbrengen, dan nodigen wij u van harte uit contact met ons op te nemen via ons contactformulier.  Daarin kunt u tevens uw vragen stellen omtrent eventuele extra opties en functionaliteiten die u wenst en die u niet in bovenstaand formulier heeft gezien.  Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!