Les & Cursus


Wij kunnen u leren hoe u zelf uw website up-to-date kunt houden, zodat u niet van ons afhankelijk bent.  U leert eenvoudig, online uw teksten en afbeeldingen aan te passen, zonder daarvoor extra software aan te schaffen of een nieuw programma te leren.  Als u les neemt bij ons, krijgt u gratis toegang tot onze online Tips & Trucs.

Ook deze oplossing bieden wij ‘op maat’ aan, dat wil zeggen dat u zelf kunt kiezen waar u behoefte aan hebt.  Er zijn meerdere opties mogelijk:

  • Cursus

    U kunt bij ons een korte cursus volgen, waarbij de belangrijkste zaken aan de orde komen.  Dit kan ook in groepsverband.  Het is aan te raden zelf een laptop of tablet mee te nemen, maar u kunt op aanvraag ook gebruik maken van onze faciliteiten.

  • Losse Les

    U kunt ook losse lessen bij ons afnemen.  U kunt zelf een lijstje maken van de onderwerpen die u graag wilt behandelen als het een privé-les betreft.  Voor de privélessen is het ook mogelijk dat we naar u toe komen.

 

Naast WordPress-gerelateerde lessen kunnen wij ook andere lessen verzorgen, o.a. Microsoft Office, Photoshop, of lessen over het gebruik van de IPad, tablet, of IPhone.
 
Het uurtarief voor de lessen is €25,- (excl. btw).  Reiskosten zijn €20,- p/u (excl. btw) plus een kilometervergoeding van €0.19/km.